Des que Daniel Craig va anunciar que no tornaria a encarnar l'espia més famós de la història del cinema, la recerca d'un successor digne per encarnar James Bond no ha cessat. Però Sony no vol renunciar a Craig, i li ha fet una oferta milionària perquè torni a enfundar-se l'esmòquing en la que serà la pel·lícula número 25 de la saga Bond.

Segons Radar, els estudis han ofert a l'actor 150 milions de lliures (gairebé 180 milions d'euros) perquè faci dues pel·lícules més de Bond. "L'estudi està desesperat per assegurar els serveis de l'actor mentre troben un successor més jove a llarg termini", assenyala la seva font. Entre aquests candidats, segons els rumors que circulen des de fa mesos, hi ha Tom Hiddleston, Michael Fassbender o Idris Elba.

"Tothom sap que els directius l'adoren, i la idea de perdre'l en un moment tan crucial de la franquícia no és una opció per als peixos grossos de l'estudi", afegeix la font de Radar. "Daniel és la clau per a una transició continuada i segura pel que fa a Sony i els caps de Bond, i estan disposats a pagar-li una dinerada perquè això succeeixi", sentència.

"Rodaran dues pel·lícules més, que faran de manera consecutiva, preferiblement amb Daniel com l'agent 007 abans de passar el testimoni a un altre actor en una tercera pel·lícula, que serà l'inici d'una nova era", assenyala la seva font.

Daniel Craig ja té nous projectes

'Spectre', l'última pel·lícula de la saga dirigida per Sam Mendes i protagonitzada, a més de per Craig, per Lea Seydoux, Christoph Waltz, Ralph Fiennes i Monica Belluci, va recaptar més de 880 milions de dòlars en la taquilla mundial.

No obstant això, durant la promoció de la pel·lícula el propi Craig va assegurar que si fa una nova pel·lícula de la saga serà "només per diners". "Prefereixo tallar-me les venes abans que tornar a ser James Bond" o "James Bond és un misògin sense res bo que oferir" són uns altres dels rotunds titulars que va deixar Craig l'octubre passat.

Després d'aquest suposat adéu definitiu per part de Daniel Craig a la saga James Bond, ja es coneix el seu proper projecte. Participarà al costat de Katherine Heigl en la pel·lícula de Steven Soderbergh, 'Logan Lucky', una història sobre dos germans que planegen un crim durant la competició de cotxes NASCAR a Charlotte.

L'actor també participarà en la sèrie de televisió 'Purity', escrita i dirigida per Todd Field, basada en la novel·la de Jonathan Franzen sobre una jove activista anomenada Purity que busca per tot el món al seu pare. El seu paper en aquesta sèrie posa en dubte la seva participació a curt termini en la saga Bond.