La febre per Star Wars ha provocat que les anteriors pel·lícules de la saga tornin a la petita pantalla, entre elles les criticades 'Star Wars Episodi I: L'amenaça fantasma', 'Star Wars Episodi II: L'atac dels clons' i 'Star Wars Episodi III: La venjança dels Sith '.

En aquestes cintes es narra el procés pel qual Anakin Skywalker es transforma en el dolent Darth Vader. Els dos actors encarregats de donar vida a la infància i joventut d'aquest icònic personatge del cinema van ser Hayden Christensen i Jake Lloyd. Dos intèrprets que no van patir la mateixa sort després de deixar la saga de George Lucas.

Si bé Christensen ha seguit fent els seus primers passos en el món del cinema, Jake Lloyd ha intentat esborrar tot record del seu pas per la Guerra de les Galàxies. Un mal record que el va portar a destruir tots els records vinculats amb el rodatge i l'univers de Star Wars. Una història que recollia The Daily Mail, on s'assegurava, a més, que Lloyd no ha volgut tornar a veure la pel·lícula que el va catapultar a la fama mundial quan només tenia vuit anys.

Jake Lloyd: "la meva vida a l'escola va ser un infern"

I és que aquest èxit prematur li va passar molt mala factura a l'escola. "Altres nens eren realment cruels amb mi. Feien sons d'un sabre làser cada vegada que em veien. Era una bogeria total. Tota la meva vida a l'escola va ser un infern. Havia de fer fins a 60 entrevistes al dia", recorda el jove Anakin.

També ha tingut problemes amb la justícia. El jove de 26 anys va ser detingut el juliol passat en dprotagonitzar una persecució de pel·lícula a 180 km / h per les carreteres de Carolina del Sud fins que es va estavellar contra un arbre. Uns problemes amb la justícia als que TMZ afegeix la seva suposada esquizofrènia que l'hauria portat, segons la web, a agredir la seva mare abans de protagonitzar l'incident del cotxe.

Tot i així, sempre quedarà en el record de tots els amants de 'Star Wars' l'espectacular carrera de naus que va protagonitzar.