Ara fa sis anys que Avatar va veure la llum als cinemes i va començar el seu camí fins a convertir en la pel·lícula més taquillera de la història. La tornada a Pandora és cada vegada més a prop i el seu director, James Cameron, ha confirmat la data d'estrena de la primera de les seqüeles en les quals porta ja diversos anys treballant.

Des que 20th Century Fox va anunciar que hi hauria tres seqüeles de les aventures dels na'vi que arriben a 2017, 2018 i 2019 tothom va donar per fet que s'estrenarien al desembre, tal com va fer la pel·lícula original. Ara, el mateix Cameron ha confirmat que la data fixada per l'estrena de la primera de les seqüeles és el Nadal de 2017.

"Nadal de 2017, aquest és el nostre objectiu ... o almenys el que hem anunciat", afirma el director en declaracions a la Gaseta de Mont-real en què assenyala que tan important com la data d'estrena és assegurar un espai d'almenys un any de marge entre cadascuna de les noves entregues d'Avatar. "Cada pel·lícula explica la seva pròpia trama, però totes elles relaten una història molt més gran", assenyala Cameron que vol assegurar-se una continuïtat narrativa en l'univers de Pandora.