El programa d'Antena 3 360 grados, presentat per Roberto Arce, analitzarà avui les nombroses irregularitats que envolten el món de la diversió i l'entreteniment nocturn a Espanya.

Després de la mort d'Álvaro Ussía ha sortit a la llum una jungla, la de la nit, en la qual la falta de llicències, l'incompliment d'horaris de tancament, el tràfic de drogues o el control de les màfies es mesclen amb alcohol i la presència de menors. Però no només els locals d'oci estan qüestionats. Malgrat les prohibicions municipals i el control policial, els "botellons" i les macrofestes il·legals continuen celebrant-se cada cap de setmana.

Avui 360 grados comptarà amb la presència de Beatriz de Vicente (advocada i criminòloga), Miguel Temprano i Antxón Urrusolo (periodistas), Celia Villalobos (diputada del Partit Popular), David Gallardo (exconcursant de Gran Hermano i propietari de locals nocturns), Ignacio Sáenz de Cosculluela (president de la Plataforma Estatal d'Associacions contra el Soroll i Activitats Molestes), i Demetrio Pérez, portaveu de la Coordinadora de Policies (COP), entre d'altres. El programa comptarà també amb les opinions i testimonis de propietaris de discoteques que han estat clausurades i de locals que han patit suborns, a més de veïns cíctimes de l'oci nocturn, noves que defensen diferents formes de diversió i pares preocupats per les sortides nocturnes dels seus fills.