La Lliga de Campions està ja en la seva recta final i aquesta nit el FC Barcelona s'enfronta en el Camp Nou amb el Chelsea, un dels tres equips anglesos que han arribat a aquesta fase final del prestigiós trofeu, després d'eliminar el Liverpool de l'espanyol Rafa Benítez en un partit èpic.

Antena 3 és l'encarregada de retransmetre avui aquest transcendental partit al qual l'equip de Pep Guardiola arriba després de protagonitzar unes quantes golejades, tant a la Lliga espanyola com en aquesta Lliga de Campions.

Alabat per tots, el FC Barcelona està considerat avui el millor equip i el més en forma del món i això ho haurà de demostrar, una vegada més, aquest vespre, davant la seva afició, després d'eliminar amb facilitat el Bayern de Munic.

L'encontre, en el qual els jugadors blaugranes intentaran treure la major renda possible de gols de cares al partit de tornada a Londres, serà comentat per Manu Sánchez, amb la col·laboració del porter José Antonio Molina.

Canal +, per la seva part, oferirà l'altra semifinal que protagonitzen dos equips britànics: el Manchester United i l'Arsenal, per la qual cosa almenys un equip de les illes serà a la final.