La nova temporada del programa matinal de Telecinco es presenta amb canvis. El programa de Ana Rosa, a més d'avançar el seu horari a les 9 hores per cobrir el forat deixat per La Mirada Crítica de María Teresa Campos, comptarà amb nous fitxatges, entre els quals destaquen Federico Jiménez Losantos i la periodista Rosa María Calaf.

El programa arrencarà amb una tertúlia política que comptarà amb un convidat que aportarà la seva visió sobre la notícia de la jornada. L'espai comptarà amb seccions dedicades a la crisi econòmica i a la grip A. Així, després del descans estival i amb l'objectiu de convertir-se en el referent informatiu i d'entreteniment des de primera hora del matí, la nova temporada d'El programa de Ana Rosa torna amb un horari avançat, la incorporació de sis col·laboradors, quatre noves seccions i una entrevista a Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat de Madrid.

Dilluns també torna el magazín d'Antena 3, Espejo público. Mariló Montero, a Las mañanas de La 1, cada vegada obté quotes de pantalla més baixes.