El programa de reportajes de la matinada dels dilluns de La 1, Repor, emet avui ¿Y de mayorÉ qué?, on es mostra l'apatia de molts joves, a qui ni els interessa estudiar ni el seu futur. Molts atribueixen aquests problemes a una sobreprotecció dels pares o a la crisi i al Govern.

El jovent d'avui dia aposta per no pensar en el futur, per divertir-se molt encara que sigui sobrepassant els límits i per no tenir ganes ni d'estudiar ni de treballar. Les estadístiques corroboren aquest desencant i passotisme, ja que el 54% dels joves afirma que no hi ha res en el futur que els il·lusioni. Sigui com sigui, l'apatia dels joves es manifesta a les aules dels instituts, on la majoria d'ells diu que no té cap interès en allò que estudia perquè no els importa gens què faran de grans.

En el segon reportatge de la nit, emès ja la temporada anterior, la càmera de Repor busca el rastre del llop ibèric a la Península. El llop és un animal que crea polèmica allà on passa. En llocs del sud d'Espanya és una espècie protegida en perill d'extinció, en altres, com en el nord de Castella, és un preciat trofeu de caça. Repor ha assistit a una de les subhastes de caça de llops on s'han arribat a licitar fins a 9 mil euros per llop abatut. Aquesta temporada a Castella i Lleó es caçaran 113 llops, segons les dades oficials, perquè les xifres no compten els que puguin caure a mans de furtius o de ramaders cansats que ataqui les cabanes.