La pròrroga en la qual Andrés Iniesta va marcar el gol que va donar a Espanya el seu primer Mundial de Futbol s'ha convertit en ?l'emissió més vista de la història de la televisió, amb 15,6 milions d'espectadors i una quota de pantalla de 85,9 per cent, sumant l'audiència de les tres cadenes que van emetre el partit, Telecinco, Canal + i Canal + Lliga.

Amb aquesta xifra d'audiència, el partit de diumenge supera els penals del partit entre Espanya i Itàlia en els quarts de final de l'Eurocopa de 2008, que tenia fins ara el títol d'emissió més seguida de la història de la petita pantalla, amb 15,3 milions d'espectadors, segons Sobreviento Comunicación amb dades de Kantar Media.

A més, en el minut d'or, que es va comptabilitzar a les 22.56 hores, un minut abans del gol d'Espanya, l'audiència era de 16,8 milions d'espectadors, el 91 per cent de totes les persones que en aquell moment veien la televisió. A les 22.57 hores, moment del gol d'Iniesta, l'audiència registrada va ser de 16,6 milions d'espectadors i un 90,3 per cent de quota de pantalla.

Això pel que fa a l'audiència que va aconseguir el partit per parts. Respecte a l'audiència global de tot l'enfrontament, l'Espanya-Holanda va ser vist per gairebé 14 milions d'espectadors i el 82,9 per cent de quota de pantalla en la suma de les tres cadenes, lleugerament per sota del partit més vist de la història, la final de l'Eurocopa de 2008 que va guanyar Espanya i que va ser seguida per 14,4 milions d'espectadors (un 80,9% de share). Per cadenes, el partit a Telecinco va ser vist per una audiència mitjana de 12,9 milions d'espectadors i el 77,2 per cent de quota de pantalla, mentre que a Canal + el seguiment va ser de 507.000 espectadors i un 3 per cent de quota de pantalla i a Canal + Lliga va registrar 457.000 espectadors i 2,7 per cent de quota de pantalla.