Continua la guerra del futbol. Abans-d'ahir Mediapro anunciava que la seva filal, Mediaproducción, que controla els drets televisius del futbol sortiria pròximament de l'antiga suspensió de pagaments. Poques hores més tard, ja al vespre, Prisa TV (l'antic Sogecable) responia al comunicat de l'empresa que dirigeix Jordi Roures al·legant que Mediapro "haurà de continuar amb el concurs de creditors mentre no resolgui els recursos plantejats per Prisa TV". Segons l'empresa, "la Llei Concursal impedeix l'aprovació del Conveni de creditors mentre no s'hagin resolt tots els incidents plantejats pel jutge".

Per aquest motiu, segons Prisa TV, "només quan els tribunals fixin definitivament el passiu de Mediapro" serà possible determinar l'aixecament o no del concurs de creditors.

En definitiva, AVS (Audiovisual Sport), filial de Prisa TV, reclama que Mediapro els pagui més de 219 milions d'euros que corresponen als danys i perjudicis causats a AVS des de la temporada 2007/08 fins a la 2008/09. Al seu torn, la polèmica va començar el juny de l'any passat quan Mediaproducción es va declarar en suspensió de pagaments com a estratègia per aconseguir el pagament de Sogecable.