La Sexta rescata el final de la primera temporada de la que és fins ara la sèrie més vista de la seva història. Els zombis de The Walking Dead tornen aquest diumenge a reviure a través dels seus dos últims capítols, lliuraments que la cadena ja va emetre dimarts passat.

Com ja fes amb els dos primers episodis de la ficció després del seu gran èxit i a petició dels espectadors, ara la cadena de Mediapro reviu aquest diumenge, a les 23.20 hores de la nit, el final de The Walking Dead.

En el primer capítol, titulat Fuego forestal, després del terrible atac en el campament, Rick creu que el més segur seria viatjar fins al Centre de Prevenció de Malalties. No obstant això, no tots opinen el mateix. Jim, per la seva banda, tracta d'amagar que ha estat mossegat per un dels caminantes. El seu secret podria suposar un greu perill per al grup.

La sèrie és una producció per l'AMC i Fox International Channels basada en el còmic homònim de Robert Kirkman i dirigida, produïda i adaptada per Frank Darabont, nominat tres vegades a l'Oscar per pel·lícules com La milla verdaCadena perpètua. Andrew Lincoln, Sarah Wayne Callies i Jon Bernthal són els actors protagonistes.