Ana Blanco, Matías Prats i Sara Carbonero. Els dos consagrats i veterans presentadors pugnaran en la final amb la jove periodista esportiva per aconseguir el Premi TP d'Or en la categoria de "Millor presentador d'informatius". La revista Teleprogramas ha donat a conèixer els 48 finalistes més votats pels seus lectors que lluitaran per aconseguir una de les estàtues en una de les 16 categories. La gala de lliurament de premis se celebrarà el dilluns 28 de febrer amb Patricia Conde, presentadora de Sé lo que hicisteis..., com a mestra de cerimònies.

Sara Carbonero, presentadora de la secció d'esports en els informatius de migdia de Telecinco, s'ha fet un forat en la final de la categoria de millor presentador d'informatius al costat dels veterans periodistes Ana Blanco i Matías Prats.

Ana Blanco, presentadora de la primera edició del Telenotícies de la 1, intentarà aconseguir el seu segon TP d'Or, mentre que Matías Prats, conductor de la segona edició dels informatius d'Antena 3, pot guanyar el que seria ja el seu vuitè premi.