Després d'anunciar a mitjans de l'any passat el nou format, Cuatro ha adquirit finalment el seu Billete a Brasil per al prime time de la nit de demà. Sis parelles, al costat del presentador navarrès Julián Iantzi, posen rumb a la illa de Boipeba per competir per un premi: fer-se càrrec d'un allotjament rural en un paratge de somni. Es tracta d'una de les grans apostes d'entreteniment de la cadena per a aquesta temporada i una adaptació del format d'èxit internacional The Italian Dream, produït per Eyeworks.

Sis parelles, escollides entre les més de 10.000 que es van presentar al càsting, tindran l'oportunitat d'escapar de la seva rutina i canviar completament de vida. Viatjaran milers de quilòmetres fins a un indret desconegut i d'una enorme bellesa natural: l'illa de Boipeba, a Brasil. Al seu davant tindran un derruït conjunt de cabanyes a peu de platja que hauran de convertir en una encantador allotjament per turistes. Junts lluitaran per transformar-la però només una parella podrà quedar-se amb ella i canviar la seva vida.

En cada episodi les parelles rebran classes de cuina, hauran d'aprendre el nou idioma, seran testimonis de les diferències culturals i hauran de convertir-se en amfitrions de luxe i en autèntics guies turístics. El que ells no saben, no obstant això, és que en el joc hi ha una mica més. Els professors jutjaran a cada parella per la seva destresa en cadascun dels desafiaments però qui realment decidirà la seva destinació serà un Consell del poble els membres del qual només coneixeran al final del programa.

I al capdavant del nou espai es troba Julián Ianzti, que serà l'amfitrió dels concursants i l'encarregat de marcar-los els objectius cada setmana. Encara que el seu primer treball el va realitzar al Canal 4 de Pamplona, aquest navarrès nascut a Califòrnia va saltar a la fama com a presentador del programa El Conquistador del Fin del Mundo de ETB i el 2007 ja va presentar a Cuatro l'espai Brainiac.