El precipitat final de la sèrie Infidels, anunciat la setmana passada per TV3, que emetrà el seu darrer episodi el proper dimarts 15 de març ha aixecat una forta polèmica entre l'audiència. I és que molts són els que consideren que el final de la sèrie, que ha completat el calendari d'emissions previst en el seu inici amb tres temporades, respon a motius polítics i morals que tenen a veure amb l'arribada de CiU al Govern de la Generalitat.

Segons fonts de TV3, la decisió de no ampliar el nombre de temporades d'aquesta sèrie respon al "final d'un cicle", però els seguidors de la ficció consideren que CiU es troba al darrere perquè la considera immoral. A Facebook ha aparegut el grup "No volem que matin Infidels" i a Twitter, el hashtag #infidels, on molts usuaris es queixen de censura. I és que el que està clar és que el final de la sèrie no respon a motius d'audiència, ja que en les seves tres temporades, Infidels ha estat un dels programes que millors registres ha obtingut a la cadena pública catalana. Segons alguns mitjans digitals, alguns líders d'Unió Democràtica de Catalunya ja van mostrar públicament el seu rebuig a aquesta sèrie, pel seu contingut "amoral".

En resposta a totes aquestes crítiques, el líder d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, va voler desmentir diumenge, a través del seu bloc personal, que Unió estigui al darrere de la fi de la sèrie pel seu "contingut immoral". "Infidels és el nom d'una sèrie de TV3 que jo no he vist mai i no sé de què va. Aquests dies es veu que al Facebook i en alguna altra informació mediàtica s'ha dit que aquesta sèrie ja no s'emetrà en el futur i que això era degut a les pressions que Unió Democràtica havia fet sobre TV3", recorda el president d'Unió i secretari general de CiU. "No sé si és cert que la sèrie ha deixat de ser emesa o deixarà de ser-ho en el futur. El que sí és fals és que Unió tingui alguna cosa a veure amb això" puntualitzava el líder polític.