La sèrie adolescent Física o química s'acomiada per sempre d'Antena 3 a causa dels seus baixos índexs d'audiència, que han percipitat el final del programa, reduint l'actual setena temporada dels nou episodis previstos a només set. Però, tot i el desgast del públic, tant la productora com la cadena van anunciar a finals del mes passat que s'estan plantejant la possibilitat de continuar la temporada vinent al seu canal juvenil, Antena Neox, dedicat precisament al públic potencial de la sèrie.

De moment, bona part dels actors que han passat per la sèrie, centrada en la vida dels alumnes i professors de l'institut Zurbarán, es retrobaran aquesta nit per acomiadar-se definitivament dels espectadors després de tres anys i mig en antena.

El motiu d'aquesta improvisada reunió d'antics alumnes i professors és intentar evitar que Enrique, el nou director del centre, interpretat per Fernando Andina, compleixi els seus plans de vendre l'institut per a tirar-lo a terra i requalificar els terrenys. Per això, Martín Aguilar, Félix, Clara, Adolfo, Irene, Blanca i Berto, Gorka, Paula, Cova, Jan i Julio tornaran al Zurbarán i s'afegiran a Yoli, Olímpia i la resta de professors que encapçalen la protesta per evitar la destrucció del col·legi.

En aquesta cursa contrarellotge per mantenir viu l'institut, tots els conflictes personals explotaran un per un, portant-los a prendre decisions dràstiques que afectaran per sempre el seu futur.

Ara només falta saber si tant els personatges com la cadena salvaran el Zurbarán.