La nova etapa d'El Hormiguero de Pablo Motos es va definint a poc a poc de cara a la propera temporada. Després de sortir de Cuatro amb el seu equip habitual, el programa incorporarà, a més, en el seu salt a Antena 3 dues cares molt conegudes: Santiago Segura i Mario Vaquerizo. El popular actor, productor i director de cinema Santiago Segura i el cantant i marit d'Alaska, Mario Vaquerizo, seran els nous col·laboradors del renovat espai de 7 y acción, productora del mateix Pablo Motos.

Segura, molt conegut per la saga Torrente, l'última part del qual es va convertir en el film més taquiller del cinema espanyol, també ha treballat en diverses ocasions a la televisió en espais com a Dobles parejas (Antena 3), Sabías a lo que venías (La Sexta) o Moros y Cristianos (Telecinco). Per la seva banda, Mario Vaquerizo, cantant del grup Las Nancys Rubias, ha protagonitzat un reality al canal MTV amb Alaska, artista amb la qual es va casar pel civil el passat mes de maig després de molts anys de relació.

Antena 3 ja va anunciar que El Hormiguero, que arribarà el proper mes de setembre conduït també per Pablo Motos, "tornarà carregat de sorpreses en la seva nova etapa i es mantindrà fidel a la fórmula que l'ha convertit en un dels espais televisius de major èxit, originalitat i notorietat dels últims anys". Després de la seva sortida de Cuatro, la cadena del Grupo Planeta va apostar ràpidament per adoptar el programa d'entreteniment que presenta i dirigeix Pablo Motos, amb l'idea de mantenir la seva fórmula original, tot i que amb algunes novetats per fer-la encara més atractiva.