A les set de la tarda, Cuatro estrena Salta a la vista, un programa que s'emetrà cada tarda de dilluns a divendres i que posarà a prova la capacitat d'intuïció dels concursants per intentar endevinar la identitat real dels personatges que apareguin a cadascun dels panells.

Produït per la cadena en col·laboració amb Zepelin TV i presentat per Roberto Vilar, es tracta d'un concurs familiar basat en el format d'èxit de la cadena britànica ITV1, Odd One In, que també ha aconseguit bons resultats d'audiència en les seves adaptacions alemanyes i italianes.

Les dues parelles participants en cada programa partiran amb un premi inicial de 120.000 euros, una quantitat que podran conservar o perdre en funció dels seus encerts o errors.

Per aconseguir el premi íntegre, hauran de resoldre correctament una sèrie de panells i posteriorment, en una ronda final, dos més.

En la primera fase, quatre persones aparentment similars passaran per cadascun dels quatre panells, però només un d'ells té l'habilitat, el secret o la identitat per la qual preguntarà Roberto Vilar a la presentació de cada panell. Si la parella concursant encerta, els diners seguiran intactes, però si falla, es restarà una quantitat determinada de l'import del seu premi.

La parella amb més encerts acumulats arribarà a l'última ronda (en cas d'empat, jugaran un panell extra). En aquesta fase, la parella es dissoldrà i els seus membres concursaran individualment en un panell cadascun. Si encerten els dos, s'emportaran la quantitat acumulada.

Si un falla, rebran el 10%del total del premi i si erren en tots dos, tornaran a casa amb les mans buides.

L'audiència també podrà participar en el concurs a través d'El panell des de casa, una secció que posarà 1.000 euros en joc en cada entrega del programa.