Els humoristes Santiago Segura i Josema Yuste seran el Duo Dinámico, els cantants Francisco i Sylvia Pantoja, Pimpinela i Julio Iglesias Jr. i Angy emularan Elton John i Kiki Dee, respectivament, a la gala especial de Tu cara me suena que Antena 3 emetrà aquesta nit. Amb fins solidaris, el concurs musical que presenta el català Manel Fuentes ha convocat els concursants de la primera edició del programa i membres del jurat a actuar en la seva gala nadalenca interpretant duos de cantants molt populars a Espanya.

El talent show, que va ser testimoni de la victòria d'Angy Fernández el passat 30 de novembre, rebrà de nou tots els seus concursants i els membres del jurat per realitzar noves actuacions i imitacions, comptant de nou amb ?Manel Fuentes com a conductor del concurs. Aquest especial oferirà els espectadors una bona ració de noves actuacions davant l'espera de la segona edició de la qual es coneix que Santiago Segura tornarà a participar, després d'arribar a la final d'aquesta primera edició.

Les dues integrants femenines del jurat del concurs, la cantant figuerenca Mónica Naranjo i l'actriu Carolina Cerezuela, pujaran a l'escenari per interpretar Las Grecas, mentre que la cantant Toñi Salazar i la presentadora Carolina Ferre seran Las Hermanas Goggi i els actors Carlos Latre i Ángel Llàcer, Los Pecos. El premi valorat en 6.000 euros serà donat pel guanyador a una organització benèfica i la resta dels participants rebran un regal simbòlic de l'Arbre de Nadal que hi ha en el plató d'aquest concurs considerat pel canal de revelació de la temporada amb prop de 3 milions d'espectadors de mitjana (2.816.000), i el 18,2% de share.