Esportistes d'elit com Robert Mayoral, Gustavo Dacal i Kelvin de la Nieve; nois que han participat en anteriors lliuraments del programa i han superat situacions similars; i joves que han triomfat en les seves respectives professions com la cantant Vega i el pilot Álvaro Bautista, col·laboraran amb Pedro García Aguado en els nous lliuraments de Hermano mayor que arriba des d'aquesta nit, a les 21.30 h, a Cuatro.

Els protagonistes, com sempre, són joves problemàtics, amb comportaments agressius dins de la família i necessiten reconduir les seves vides, però tenen alguna cosa molt més important en comú: compten amb nombrosos suports familiars, nois que han passat pels seus mateixos problemes, esportistes i reconeguts professionals que poden servir-los com a exemple de superació-, que s'involucraran activament en el procés de canvi que experimentaran al costat de García Aguado.

En aquesta nova temporada, l'espai de coach abordarà temes que mai abans s'havien tractat, com els conflictes generats per problemes econòmics, trastorns d'alimentació i l'actitud controladora d'alguns fills cap a les seves mares. El programa va tancar la seva tercera temporada com la segona opció dels divendres a la seva franja d'emissió i va registrar una mitjana de 2.034.000 espectadors i un 11,7% de share, 6,2 punts sobre l'oferta de La Sexta (5,5%). L'espai, que va incrementar el seu share en el target comercial fins al 15,2%, va superar la mitjana obtinguda a nivell nacional a Euskadi (15,8%), Canàries (13%), Múrcia (12,9%), Madrid (12,7%), València (12,6) i Resta (14%).