La cantant Pastora Soler va assegurar ahir que el tema que defensarà en el Festival d'Eurovisió de 2012, que se celebrarà a la capital d'Azerbaidjan, Bakú, el 26 de maig, era des del principi la seva "preferida per ser emocionant i senzilla", que podrà entendre el públic europeu. "Estic feliç amb el resultat", va assegurar ahir l'artista en una roda de premsa, en la qual es va referir a la cançó Quédate conmigo, que el públic i un jurat especialitzat va triar dissabte passat, durant una gala emesa per TVE, per representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió.

La cançó havia estat preseleccionada per la mateixa cantant, que ahir va assegurar que no va buscar una cançó "eurovisiva" sinó un tema que la representés. "He estat repassant aquests mesos els festivals dels últims anys i la meva conclusió és que no hi ha una cançó eurovisiva. Per això jo anava buscant un tema que anés amb mi", va assenyalar. La cantant també va avançar que d'aquí al 26 de maig treballarà en la cançó per realitzar "arranjaments potents", tot i que no va avançar en què consistiran. "Ara queda treballar perquè quan arribi el dia 26 estiguem relaxats i sàpiguem transmetre que és una cançó feliç", va afegir.

Per la seva banda, Anne Igartiburu, presentadora de la gala de dissabte en la qual va ser escollida Quédate conmigo, va destacar el paper de Pastora Soler en la cançó. "Tenim una artista molt volguda i jo crec que aquest any ella aportarà molt al Festival", va apuntar. Els autors de la cançó, que ja van estar a Eurovisió amb Espanya en 2007, es van mostrar encantats amb que Pastora posi veu a la seva composició. "És un gran honor i un plaer", va assenyalar el músic Antonio Sánchez.