El canal Divinity celebra el seu primer aniversari amb la incorporació a la seva programació de dues noves sèries dirigides al públic femení, The L. Word i Girls guide to depravity, que s'uneixen a l'estrena de nous realities i un espai dirigit a pares inexperts. Aquestes dues noves sèries se sumen a l'emissió de capítols inèdits d'Anatomía de Grey, Gossip Girl, Mujeres desesperadas, Mad MenCinco Hermanos.

The L. Word, narra la vida d'un grup de dones a Los Angeles, compta amb un repartiment encapçalat per Jennifer Beals, Mia Kirshner i Pam Grier, i amb la participació d'estrelles convidades com Rosanna Arquette o Lolita Davidovich. Per la seva banda, la sèrie Girls guide to depravity, recentment estrenada a Estats Units, és una comèdia sobre dues joves amigues que decideixen establir les seves regles en les seves relacions amoroses.

A més, en els propers mesos s'emetran deu nous realities en els quals s'intentarà rejovenir l'aspecte de les persones, millorar el seu estil amb un pressupost limitat, assessorar les núvies per estar perfectes el dia de les seves noces i decorar o reformar cases.