Els conflictes familiars articulen el nou espai de telerrealitat de Telecinco, Secretos y mentiras, que s'estrena avui després de l'informatiu migdia i que comptarà amb la recreació de les històries verídiques d'un home que porta una doble vida i una dona que diu que la seva filla és la seva suposada germana. El nou espai de Telecinco explicarà històries reals de gent que diàriament lluita per mantenir en secret qüestions vitals a familiars, amics i companys de treball, així com els problemes interns de la seva família, segons va informar ahir en un comunicat Mediaset España.

Produït per la cadena en col·laboració amb Cuarzo i Constantin Enterteinment, el nou programa basa el seu èxit en els guions que recreen històries reals que són interpretades per actors no coneguts. Secretos y mentiras és un format televisiu qualificat de scripted reality (telerrealitat amb guió) que s'emet a Espanya per primera vegada després del seu èxit des de fa una dècada en països com Alemanya, Polònia, Croàcia, Àustria, Sèrbia, Grècia, Turquia i Regne Unit. El programa de telerrealitat tractarà, a més dels drames familiars, assumptes vinculats amb els àmbits com el policíac, el judicial o el forense, segons el comunicat.

En el primer lliurament, Secretos y mentiras aborda dos casos: Daniel, el treballador d'una impremta que porta una doble vida amb dues famílies amb descendents, i Esther que ha conviscut amb la seva filla, Julia, de 17 anys, com si fos la seva germana fins que la veritat cau pel seu propi pes. La periodista Sandra Barneda, que actualment ja presenta l'espai diari De buena ley a la cadena de Mediaset, serà l'encarregada d'introduir les històries, així com donar les claus per entendre-les. Barneda col·labora també a l'espai nocturn El gran debate.