Els nois més famosos de l'Upper East Side novaiorquès, els protagonistes de Gossip Girl, tornaran una temporada més a les pantalles de Cosmopolitan TV després que el canal de pagament hagi renovat el contracte per emetre la sisena i última temporada de la sèrie.

La cadena acaba d'anunciar la renovació d'aquesta popular sèrie un any més, que suposarà la sisena i última temporada d'una producció que s'ha situat en els últims anys com a referent televisiu de l'audiència juvenil.

Cosmopolitan TV emetrà en exclusiva els últims dos capítols de l'actual cinquena temporada a dos setmanes de la seva estrena americà, el proper diumenge 27 de maig.

La cadena informa en un comunicat que ha encarregat una nova sèrie de capítols de la que serà la seva temporada final, mentre que els seus protagonistes es preparen per acomiadar-se de la seva audiència i afrontar nous reptes en solitari en el món del cinema. La sèrie està basada en les novel·les del mateix nom escrites per Cecily von Ziegesar. La sèrie va ser creada per Josh Schwartz i Stephanie Savage, i es va estrenar en la cadena de televisió The CW el 19 de setembre de 2007.