Buenas Noches y Buenafuente, el programa que Andreu Buenafuente presenta a Antena 3, deixarà d'emetre's després del 27 de maig, segons van confirmar ahir fonts de la productora El Terrat. La raó que s'addueix és que el projecte no ha assolit les xifres d'audiència que s'esperaven. En total haurà estat set setmanes en antena, després d'un debut, el 15 d'abril, que va aconseguir una quota de pantalla del 14% i 2.829.000 espectadors. A partir d'aquí, la xifra ha anat baixant paulatinament fins a les aconseguides en l'última emissió, un 7,7% de quota de pantalla i 1.459.000 espectadors.

L'actor Javier Bardem serà l'últim artista convidat de Buenas noches y Buenafuente, segons fonts oficials. Malgrat el cessament de l'emissió del programa, Antena 3 està treballant amb Buenafuente i la seva productora, El Terrat -una de les accionistes de La Sexta- en "nous projectes" per al grup audiovisual, segons fonts oficials. La cadena de Planeta i La Sexta estan encara pendents que la Comissió Nacional de la Competència aprovi la creació d'un nou grup audiovisual a Espanya que uniria aquests dos grups.

El cessament de l'emissió de Buenas noches y Buenafuente es produeix escassament dues setmanes abans del començament de l'Eurocopa, el 8 de juny, que retransmet Telecinco, un esdeveniment contra el qual es molt difícil de lluitar, segons explicaven ahir fonts de la productora. El 2005, Buenafuente va arribar a Antena 3 amb un late night diari que va aconseguir desbancar el Crónicas Marcianas, de Javier Sardá. Als dos anys, va firmar contracte amb La Sexta, on va seguir amb el mateix format fins al juny de 2011, amb més de 900 programes emesos en quatre anys.