Factoría de Ficción començarà l'any 2013 amb l'especial Año nuevo, risas nuevas, un programa que emetrà dimecres 2 a dos quarts de 10 de nit i que acollirà la preestrena del primer capítol de dues noves comèdies: Vaya vecinos! i Papa Canguro. Totes dues seran la principal novetat pel canal de Mediaset España per l'inici d'aquest any, però la cadena encara no ha fixat una data per a les seves emissions regulars.

Interpretada per Lenny Venito i Jami Gertz, Vaya vecinos! és una comèdia amb tocs fantàstics que mostra la convivència entre extraterrestres i éssers humans.

El protagonista és en Marty, que ha complert el seu somni i ha comprat una casa en una exclusiva zona residencial de Nova Jersey, però només d'instal·lar-s'hi descobreix que la resta d'habitants de la urbanització són alienígenes amb aparença humana, que des de fa una època són a la Terra esperant instruccions per tornar al seu planeta.

Pel que fa a Papa canguro, es tracta d'una de les comèdies de més èxit de la temporada passada a les cadenes de cable nord-americanes.

Narra les aventures d'un jove pare solter, que interpreta Jean-Luc Bilodeau. És un jove irresponsable que inesperadament s'ha de fer càrrec de l'Emma, una filla que no sabia que tenia i que és fruit d'una relació esporàdica.