CCOO ha denunciat que directius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals cobren 108.000 euros anuals. "És inacceptable que els principals directius de la nostra empresa s'hagin atorgat uns salaris superiors als 108.000 euros, més que el dels consellers de la Generalitat", assenyalava en un comunicat recollit pel diari electrònic e-noticies. El sindicat afegia que "les retribucions de l'Eugeni Sallent, director de TVC, de Fèlix Riera, director de Catlunya Ràdio i de Brauli Duart, president de la CCMA, son desconegudes i presumptament encara més altes. Tampoc es coneixen els sous dels consellers de govern de la CCMA".

L'entitat sindical va reclamar "l'establiment d'un salari màxim a les empreses de la CCMA, amb un topall de 72.000 euros anuals bruts, inclosos tots els conceptes i la supressió dels complements personals".

"En aquest moments hi ha més de 200 persones cobrant complement salarials no regulats per conveni que cobren de promig més de 80.000 euros anuals. Aquests mesures proposades, suposen un estalvi d'un milió i mig d'euros anuals", va denunciar.

Segons CCOO, la decisió de l'empresa de reduir el sou a uns 100 treballadors "entre les quals no figuren ni els directius ni el seu personal de confiança" pretén "seguir establint els salaris de manera individualitzada, a través de pactes personals i fora de la negociació col·lectiva".

Per al sindicat, la consultora Price Waterhose Cooper està "preparant un pla de viabilitat per les empreses, el contingut del qual mantenen en secret, a pesar de les reiterades peticions d'informació dels representants sindicals".