Canal + aposta per "no arriscar", cosa que es tradueix per una nova temporada continuista encara que reforçada pel que fa a les seves millors ofertes, futbol i cinema, amb la programació de tres partits Madrid-Barça i un especial sobre els Oscar que canviarà el seu format. A més d'assegurar la continuïtat de les sèries de més èxit de la cadena de pagament, amb l'estrena de la tercera temporada de Juego de tronos, la sisena de Mad men i la presentació de House of cards, protagonitzada per Kevin Spacey, Canal + ofereix la novetat de trobar versions originals subtitulades en anglès i espanyol.

Segons van explicar ahir els seus màxims responsables, Álex Martínez, i Carlos Martínez, director de Continguts i d'Esports, respectivament, després de 22 anys en actiu Canal + ha observat un canvi en els seus abonats que no es tradueix en canvi de gustos, sinó en la manera d'accedir als continguts. Aquest abonat "multidispositiu" opta cada vegada més per l'opció YOMVI, l'oferta específica "en línia", que distribueix televisió i vídeo a la carta a un milió de dispositius.

Per tal d'adaptar-se millor als temps, Martínez va anunciar que aquesta temporada experimentaran la nit dels Oscar amb un format multipantalla usat normalment en futbol per, de nou, personalitzar el visionat. Una aposta pel cinema que es compromet "tant amb el cinema comercial com amb l'espanyol", que es programa al canal, només vuit mesos després de la seva estrena en sala, va recordar. Tot i això, els responsables van reconèixer que han de fer "un esforç monumental" per lluitar contra la pirateria, un problema que també els afecta, i molt.