Sortir a divertir-se, posar passió, tenir respecte pel rival, no tirar pilotes fora ni especular són les seves regles del joc. Debats, entrevistes en directe al plató, anàlisi, exclusives i tota l'actualitat esportiva donen forma a la seva essència. Els periodistes i presentadors Felipe del Campo, Enrique Marqués i un ampli grup de col·laboradors i tertulians experts en el món del futbol integren l'equip. Tots aquests elements units conformen la filosofia sobre la qual es mourà el joc de Tiki-Taka, el nou programa esportiu nocturn que Cuatro estrena aquesta mitjanit, just després de la retransmissió en obert del Celta-Espanyol. El mateix format s'emetrà, al llarg de la setmana, a través del canal Energy.

Aprofitant el buit que ha deixat a la TDT la desaparició de MarcaTV, aquest nou programa oferirà cada dilluns un ampli resum de la jornada de Primera, les millors imatges, la informació més completa i les últimes novetats de l'esport. Sobre aquesta base s'elabora el menú principal: una tertúlia amanida amb les reaccions i declaracions dels protagonistes, les jugades més polèmiques o les recents altes i baixes en el mercat de fitxatges. I tot això concentrat en un plató de 400 metres quadrats amb tres sets diferenciats-el de la tertúlia, el d'entrevistes i el videowall-amb Felipe del Campo i Enrique Marqués imprimint el ritme en el "terreny" de joc.

L'esperit de "Futboleros"

"Tenim un equip expert que porta jugant cada nit partits molt exigents, que entrena en un estadi cinc estrelles on debutaran grans fitxatges i que ara pertany a un gran club. Estem preparats per començar amb tota l'energia per a la nova temporada", explica Felipe del Campo, qui fins ara havia estat director de MarcaTV, i conductor del seu espai estrella, Futboleros, en l'edició dels caps de setmana. Precisament d'aquest mateix format en va ser conductor entre setmana Enrique Marqués, qui agafarà el mateix rol a Tiki Taka, conduint el programa entre setmana, a Energy.

"Lobo" Carrasco, Kiko Narváez, Julio Pulido, Paco Sanz, Tomás Guasch o Iturralde González seran alguns dels col·laboradors i analistes del Tiki Taka.