El secret ha estat revelat: durant dècades, l'organització va romandre oculta, amagant la veritat. Però ara ho sabem, ells, herois i monstres, es troben entre nosaltres. Demà a la nit, a partir de les 21.30 h, Cuatro oferirà la possibilitat de descobrir tot allò que ocorre dins del Sistema Homologado de Intelilgencia, Espionaje, Logística y Defensa, amb l'estrena de Marvel: Agentes de S.H.I.E.L.D.

Durant més de 70 anys, Marvel Comics ha creat emblemàtics personatges que han viscut milers d'històries de superherois per tot el planeta. Amb un ventall de més de 5.000 figures, l'univers Marvel compta en el seu haver amb increïbles mutants, poderosos alienígenes, genis amb armadures extraordinàries, supersoldats i fins i tot déus del tro. Ara, un grup d'agents especials altament qualificats i determinats a protegir el planeta de diverses amenaces arriben a la petita pantalla.

En aquesta ficció Clark Gregg (guardonat amb el Saturn Award al Millor Actor Secundari per Marvel. Los Vengadores, el 2013), reprèn el paper de l'agent Phil Coulson dels llargmetratges de Marvel per comandar les missions i activitats secretes dels efectius del S.H.I.E.L.D. (Sistema Homologado de Intelilgencia, Espionaje, Logística y Defensa), una agència d'intel·ligència que opera en l'àmbit mundial.

La seva estrena als Estats Units va reunir 12 milions d'espectadors, i es va convertir en la millor estrena de la temporada de la cadena ABC i el seu millor debut dels últims cinc anys. Investigar nous, estranys i desconeguts fenòmens que tenen com a escenari la Terra i defensar la ciutadania de fets i criatures extraordinàries serà la doble missió dels qualificats membres d'aquest grup, que demà a la nit es presenten en societat a través de Cuatro.