L'espai de La Sexta Encarcelados tanca avui la seva temporada recollint els testimoniatges dels familiars d'espanyols presos en presons llatinoamericanes, i d'alguns que han aconseguit la llibertat, com la gaditana Dolores Sánchez, malalta de càncer. Sánchez, indultada pel Govern de Bolívia després d'aparèixer a l'espai explica com ha pogut retrobar-se amb els seus fills i repassa els cinc anys a la presó de Palmasola.

L'equip del programa s'ha trobat a Barcelona amb Pedro, el que ser subdelegat dels presos espanyols a la Presó Modelo de Bogotà, qui confessa que, després de ser gravat per al programa, un advocat li va donar la possibilitat a la seva família que obtingués la llibertat a canvi de 36.000 euros. Aquest català de 51 anys, assegura que després que l'advocat repartís els diners entre els funcionaris judicials, va quedar lliure.

L'especial La otra cara del infierno mostrarà també els testimonis de les famílies d'alguns dels empresonats, com Águeda, la mare de Jesús, el pres gironí que va ser rebatejat com a "Pollito" a la presó Acón II de Perú, que relata l'extorsió a la qual es veu sotmesa, ja que ha d'enviar sistemàticament diners a la presó perquè no li passi res al seu fill.