Top Chef, el talent show gastronòmic d'Antena 3, continua amb èxit la seva marxa. Aquest passat dimecres batia el seu propi rècord d'audiència després de disparar la seva audiència i recollir un excel·lent 21% amb gairebé 3,4 milions d'espectadors (3.367.000).

El format de Boomerang TV gaudeix d'una gran salut des de la seva arrencada, encara que l'ombra de MasterChef, el format de Televisió Espanyola amb el qual manté un bon nombre de similituds, ha pesat bastant. Però la veritat és que el d'Antena 3 està aconseguint uns resultats lleugerement superiors. És per això que, tal i com molts ja s'esperaven, Atresmedia Televisión ha decidit renovar-lo per a una segona temporada, segons explica el portal Fórmulatv.com.

Antena 3 seguirà, per tant, apostant per aquest format, que compta amb Alberto Chicote de conductor, l'any vinent. Mancant quatre gales per tancar la seva primera edició, el programa de cuiners professionals ha aconseguit una mitjana del 15,8% de quota de pantalla, amb més de 2,6 milions d'espectadors. Amb aquesta renovació, Antena 3 s'assegura dos grans formats d'entreteniment en la seva graella: Tu cara me suena i l'esmentat Top Chef.