El blanqueig de capitals serà aquesta nit el tema que centrarà el reportatge Guante blanco, dinero negro, la nova entrega de la present temporada del programa Salvados, de La Sexta. Jordi Évole entrevista Antonio Durán, president de ?l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals, que confessa que no parla amb els seus clients de com s'han de blanquejar els diners. A més, el programa comptarà també amb l'opinió d'Hervé Falciani, l'enginyer de sistemes que va posar en escac el poderós banc suís HSBC.

A Guante blanco, dinero negro, Jordi Évole entrevista també l'inspector d'Hisenda José Maria Pelaez; a Rudolf Elmer i a l'excap d'operacions del banc Julius Baer. I és que el periodista català segueix narrant, amb el seu particular estil tan incisiu com irònic, diversos aspectes que en els darrers anys han saltat al debat públic amb la crisi econòmica.

I tot seguit, Ana Pastor prendrà el relleu a Évole, amb una nova entrega d'El objetivo, que avui abordarà el perquè a Espanya ningú dimiteix. La crisi ha posat en l'ull de l'huracà polítics i càrrecs públics que romanen aliens a les crítiques i el malestar social. I és que passi el que passi, amb o sense imputació, ningú dimiteix.