A partir d'avui torna Veterinaris a TV3. Nous capítols dirigits per Andrea Ferrando i narració de Pol Izquierdo, amb les seves històries molt humanes amb protagonistes molt animals. En aquesta vuitena temporada el programa estrena dia i hora d'emissió, dissabte a les 15.40, just després del TN cap de setmana i abans de Tarda de cine.

La nova temporada torna, com és habitual, amb ganes d'emocionar. No hi faltaran històries amb gats, gossos, ocells i conills. Però també es descobriran altres bèsties, com els jerbus o els tupinambis. S'hi podran veure naixements, com ara el d'una vedella, filla d'una nissaga de vaques molt productives, o la cesària d'una cadellada de gossets. Es visitaran centres de recuperació salvatge de petits eriçons, es descobrirà com es fa un anellament contra rellotge de gavines corses, una espècie protegida i se seguirà de prop una tradició mil·lenària: la transhumància a la Cerdanya, que és la pujada de vaques, eugues i pollins de la vall a les muntanyes.

En aquesta nova etapa es coneixeran nous veterinaris. Es torna a Ars de Barcelona, a Canis de Girona i a Assistència Veterinària de Vic, centres que ja formen part de la família de Veterinaris i se'n descobriran de nous, com ara, la clínica Bofarull de Tarragona o l'hospital veterinari Mendieta de Palamós.

El primer episodi de la nova temporada seguirà amb atenció el cas de l'Esquitx, un gosset que ha patit un accident domèstic que l'ha deixat molt afectat. El programa torna a visitar el lleó Simba al zoo privat més gran de Catalunya. Els veterinaris observen si s'ha recuperat de les lesions que tenia a les potes i aprofiten per posar-li una vacuna. També presenta el Rodo, un lloro que posarà a prova la destresa del seu veterinari perquè s'ha empassat una cànula quan li donaven les farinetes.