Quatre televisions gironines (TV Girona, Olot TV, Televisió del Ripollès i TV Costa Brava) estrenen avui El punt al dia, un programa informatiu nocturn que analitzarà diàriament en directe els grans temes del territori i del país a partir del punt de vista dels mitjans de La Xarxa de Comunicació Local. Ares Escribà Cruells, cap d'Informatius de Lleida TV i Albert Brosa, director d'Olot TV en són els presentadors.

Aquest duet aprofundirà amb to reposat i voluntat d'anàlisi en les principals notícies del dia, acostant la veu dels seus protagonistes a través dels canals locals. L'objectiu és, doncs, oferir les claus per interpretar la realitat més propera reu?nint un ventall ampli i plural de testimonis, tant experts en diferents àmbits com figures del món polític, econòmic, social i cultural. La situació de la salut pública, el benes?tar, el turisme, el sector energètic o l'emprenedoria seran alguns dels temes que s'hi abordaran.

El programa tindrà un format obert i flexible, en què l'exposició de notícies s'acompanyarà d'entrevistes, reportatges i taules rodones. El punt al dia és un espai de La Xarxa fet en col·laboració amb una quinzena de canals locals. TV Girona, Olot TV, TV del Ripollès i TV Costa Brava l'emetran de dilluns a dijous, de 23 h a 00 h.