Els comitès d'empresa de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio han convocat una vaga de 24 hores, en protesta per les nova proposta de la direcció que vol aplicar una nova retallada en els salaris dels treballadors. L'aturada va començar la passada mitjanit i es prolongarà tot el dia.

Com és habitual, les reposicions i els programes enllaunats seran els protagonistes de la graella tan a la televisió com a la ràdio, tot i que s'han previst serveis mínims, amb una edició reduïda d'Els Matins de 8.00 a 8.30 h, així com els telenotícies migdia i vespre, de 20 minuts. El canal 3/24 realitzarà butlletins informatius de 10 minuts, cada mitja hora. Per la seva banda, la plantilla de Catalunya Ràdio va acordar ahir que, a més de l'aturada de 24 hores prevista per avui, també en celebrarà una dissabte, que afectarà, entre d'altres espais, la transmissió del partit entre el Barça i el València.

Per demà està previst que es reuneixin les comissions negociadores dels convenis dels dos mitjans de la CCMA, i que Brauli Duart, Eugeni Sallent i Fèlix Riera, compareguin a la comissió de control parlamentari de la CCMA. Per dilluns, les plantilles de TV3 i Catalunya Ràdio decidiran si tiren endavant una vaga indefinida.