Aquest vespre, a partir de les 20.25 hores, TV3 emet un nou capítol del Menú cap de setmana, un programa de cuina innovador que acosta els secrets de l'alta cuina als espectadors a través del xef estrella Nandu Jubany, el presentador Llucià Ferrer i un personatge famós. El convidat d'aquesta setmana és l'arqueòleg de Ribes de Freser, Eudald Carbonell.

En el lliurament d'aquesta nit, la sèrie documental parlarà de com ha canviat la cuina al llarg de la història de la humanitat amb l'"Indiana Jones" més nostrat, l'arqueòleg Eudald Carbonell. El programa viatja fins a Ribes de Freser on començaran cuinant amb foc a terra i acabaran als fogons de la cuineta mòbil, en un entorn immillorable i envoltats d'unes magnífiques vistes als cims del Pirineu, des del Puigmal al Canigó.

L'Eduald Carbonell explicarà com es menjava a la prehistòria, a l'edat mitjana i a la revolució industrial, i el xef Nandu Jubany recuperarà receptes d'aquestes èpoques. Mentre en Nandu cuina, en Llucià i l'Eudald hauran de complir el repte: comptar quantes ovelles hi ha al ramat de la Marina, veïna i pastora del Ripollès. I, com és habitual, acabaran el programa amb el duel d'àvies, que competiran amb les receptes més casolanes.