La sèrie B&B, amb Belén Rueda i Gonzalo de Castro al capdavant d'un ampli repartiment, arribarà la setmana vinent a Telecinco amb la intenció que compti amb un "llarg recorregut", basant-se en la força dels seus personatges, el seu to familiar i l'actualitat de les seves trames, sempre vistes des de l'"optimisme". La nova "gran aposta" de la temporada de Telecinco després de l'èxit d'El Príncipe és una "sèrie de personatges, de forta implicació emocional i de caire familiar", va explicar ahir en la seva presentació el director general de Continguts de Mediaset España, Manuel Villanueva, qui va preferir no confirmar la data d'estrena, malgrat que la cadena va anunciar fa deu dies que seria dilluns. "La setmana vinent" va ser la fórmula utilitzada ahir pels responsables de Telecinco en referir-se al debut de la seva nova sèrie, tot esperant que Antena 3 anunciï la data d'estrena per a una altra gran aposta de ficció de la temporada, Velvet, que es presenta a la premsa avui.

Produïda en col·laboració amb Globomedia, B&B arrenca amb l'arribada a una revista d'un nou director, Pablo (Gonzalo de Castro), un fitxatge que sorprèn Candela (Belén Rueda), sotsdirectora de la publicació i que esperava dirigir-la, i que a més va mantenir amb ell una relació sentimental anys enrere.

Aquesta tensió sentimental coincidirà amb el debut de Sonia (Macarena García), la filla de Candela, com a col·laboradora de la revista, on també treballa Juan (Dani Rovira), un jove periodista divertit i amb ganes de menjar-se el món. En el repartiment de la ficció, que inicialment s'havia de titular De boca en boca, també hi figuren Carlos Iglesias, Dani Rovira, Luisa Martín, Fran Perea, Neus Sanz, Paula Prendes, Adolfo Fernández, Cristina Brondo, Cristina Alarcón, Jorge Usón, Sara Sálamo, César Mateo i Puchi Lagarde.