La plantilla de Catalunya Ràdio va aprovar dimarts per àmplia majoria que el comitè d'empresa segueixi negociant quinze dies més amb la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a partir de la proposta que aquesta part va fer en l'última reunió amb els treballadors de la ràdio i la televisió.

La proposta inclou, entre altres extrems, l'equiparació salarial amb la plantilla de la televisió, una reivindicació històrica de Catalunya Ràdio. La votació va comptar amb un 87,87% de participació, 355 dels 404 treballadors. El 87,61% dels participants, 311 treballadors, van votar que sí. 27 van votar que no, el 7,61%, i 15 van votar en blanc, el 4,22%.

El torn de TV3

Avui dijous i demà divendres, serà el torn de la votació a TV3. Fonts de la plantilla de Catalunya Ràdio reconeixen que serà més difícil que el sí guanyi entre els treballadors de la televisió pública. Val a dir que a dins del comitè de la ràdio s'optava pel sí majoritàriament, tot i que alguns dels seus membres expressaven els dubtes i l'escepticisme que els genera la proposta. El comitè de la televisió, en canvi, advo?ca obertament pel no a una proposta que considera "humiliant".