Aquest dimecres al telenotícies de TVE presentat per Ana Blanco es va viure un moment inèdit. Un espontani es va colar en directe al plató dels informatius per denunciar una sèrie de 'crims secrets' organitzats per la CIA.

Tot va passar quan Ana Blanco es disposava a connectar en directe amb una reportera que es trobava a Galícia cobrint les informacions sobre una tragèdia viscuda a la ria de Vigo. Llavors, un home va aparèixer al plató i va començar a llegir un paper en el qual denunciava suposats assassinats comesos pels serveis d'intel·ligència nord-americans.

La imatge prou feines va durar un segon, ja que des realització es va connectar amb la reportera a Galícia tallant la connexió amb el plató de Madrid.

Es dóna la casualitat que aquest home és el mateix que va irrompre dimarts passat al programa de laSexta 'Más vale tarde'.

Llavors , Mamen Mendizabal estava donant pas a un vídeo sobre una protesta ciutadana a Cadis quan de sobte, es van començar a escoltar veus estranyes al plató. També era aquest espontani denunciant crims comesos per la CIA.