José Luis Moreno va visitar com a convidat, la nit de dimarts, el plató del programa de Telecinco Hable con ellas, amb l'objectiu de parlar sobre els seus nous projectes i explicar anècdotes de la seva trajectòria. No obstant això, la seva visita no va ser precisament un camí de roses, motiu pel qual, el creador de sèries com Aquí no hay quien viva, va acabar marxant per la porta del darrere. Tot va començar quan Yolanda Ramos va recordar a Moreno que ella encara no havia cobrat per treballar una nit com a ballarina a Noche de fiesta. "Senyor Moreno, si jo li dic una cosa, em creurà? A mi vostè em deu 25.000 de les antigues pessetes, una xifra que en aquell moment era bastant".

Segons recollia ahir el portal FormulaTV, el productor, amb cara d'incredulitat, va preguntar a la copresentadora si les havia reclamat i si tenia contracte. Una pregunta a la qual Ramos va respondre que això era el mateix que li deien quan trucava per demanar que li paguessin. "Mai em van pagar res. No vaig signar cap contracte. Jo arribava allà i em feien ballar. No l'acuso a vostè directament, però jo ho he viscut". Moreno va intentar defensar-se al·legant que en aquella època pot ser que ell "no fos el productor del programa".

Pel seu costat, Ramos va fer broma amb a qui hauria de demanar els diners. "Doncs a qui els demano, jo ja no sé a qui convidar al programa. Mirem les dates i vostè em paga". Davant aquestes paraules l'empresari va assegurar que si ella tenia raó, li pagaria el deute. No obstant això, la situació es va anar tensant, fins al punt en que Moreno es va aixecar de la seva cadira, va criticar les cinc presentadores del programa pel tracte rebut i va marxar visiblement indignat. Abans però, va voler fer un joc de paraules, aconsellant als espectadors que "no parleu amb elles".