Estaven greument malalts, desesperats per trobar una solució que els mantingués amb vida. Existia un tractament experimental que podria convertir-se en la seva salvació, però no tenien temps per esperar que arribés el seu torn per la via oficial. Per això van decidir arriscar-se a rebre el tractament de forma clandestina, sense saber que mesos després apareixeria un terrible efecte secundari: alguns d'ells havien desenvolupat el virus de la ràbia.

Amb aquest punt de partida s'inicien les trames de Rabia, nova sèrie que Mediaset España començarà a gravar al setembre en la qual un grup de persones afectades per un perillós virus decideixen fugir i es veuen forçades a conviure en un refugi abandonat. A partir d'aquest moment, tots els seus esforços se centraran en evitar que la policia els capturi i, sobretot, sobreviure a si mateixos, ja que si el seu organisme desenvolupa aquest virus podrien convertir-se en letals assassins.

Aquest nou projecte, que Mediaset produeix en col·laboració amb Isla Audiovisual (Frágiles, La pecera de Eva), combina thriller, suspens i acció i compta amb un repartiment integrat per Patricia Vico (Hospital Central, Alatriste), Carles Francino (Punta Escarlata, Bandolera), Adriana Ozores (Gran Hotel), Malena Alterio (Aquí no hay quien viva), Fran Nortes (Frágiles, Sin tetas no hay paraíso) i Núria González (Los Serrano, Física o Química), entre altres actors.

Amb Rabia, Mediaset incorpora una nova història en gènere i argument a la seva oferta de ficció, integrada per El Príncipe, la sèrie revelació de la temporada, La que se avecina i Chiringuito de Pepe, dues comèdies d'èxit o B&b, que està a punt d'iniciar la gravació de la seva segona temporada.