Nous canvis als informatius de la cadena de televisió de Cuatro. El periodista Miguel Ángel Oliver s'ha incorporat com a presentador i editor de Noticias Cuatro Noche de dilluns a divendres, després de la marxa de Mediaset d'Hilario Pino, el qual emprèn una nova etapa professional.

El grup de comunicació Mediaset ha volgut destacar, a través d'un comunicat de premsa la "brillant tasca" de Pino com a presentador i editor primer dels informatius de Telecinco i després dels de Cuatro, al llarg de gairebé 15 anys.

Oliver presentava actualment els informatius de cap de setmana de Cuatro amb Marta Reyero. Recollirà el testimoni d'Oliver en l'horari estel·lar el periodista Nico Abad, que a partir de la pròxima temporada se situarà al capdavant de Deportes Cuatro Noche, també de dilluns a divendres.

A més, Marta Fernández romandrà com a presentadora de l'edició del migdia, precedent de Deportes Cuatro, el programa esportiu conduït per Manolo Lama i Manu Carreño.

Un altre canvi destacable és que Roberto Arce s'incorporarà com a editor de les dues edicions de Cap de Setmana, presentades per Marta Reyero.