L'espai de La 2 Cómo nos reímos recupera avui l'humor surrealista i manxec de Muchachada Nui, amb el qual un jove grup de còmics va forjar una nova forma de fer humor a la televisió. Entre els senyals d'identitat del grup liderat per Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla destaquen la secció "Celebrities", amb imitacions a càrrec del primer de personatges com Manu Chao, Alaska, Bud Spencer, Chuck Norris o Paris Hilton.

La sisena entrega del programa que recorda el millor humor que s'ha pogut veure al llarg de l'història a Televisió Espanyola recuperarà al llarg de 60 minuts l'univers "chanante" que va fer de Muchachada Nui un referent de l'humor nacional, i en el qual cabien personatges com "El Gañán" i les seves vivències al poble i "esquetxos" a l'estil dels Monty Python o Faemino y Cansado, dues de les seves influències declarades.

Cómo nos reímos, que s'emet els dijous a partir de les 22.00 hores a La 2, està dirigit per Daniel Vilasante, amb realització i guió de Félix Llorente, i al llarg de la temporada recupera els millors moments de còmics com Eugenio, Cruz i Raya, Los Morancos o Tip i Coll, entre d'altres. Un repàs on no podia faltar l'humor manxec i renovador de Muchachada Nui.