Les sèries Breaking Bad, Modern Family i el telefilm Sherlock: His Last Vow van dominar la matinada de dilluns en la 66a edició dels premis Emmy, els Oscar de la petita pantalla, després d'acaparar la major part dels guardons que es van lliurar al teatre Nokia de Los Angeles. Breaking Bad es va imposar amb rotunditat en les categories dramàtiques, on va repetir la seva victòria de 2013 com a millor sèrie, i es va emportar el premi de millor guió, millor actor (Bryan Cranston), millor actor secundari (Aaron Paul) i millor actriu secundària (Anna Gun). La història de Walter White va revalidar la seva corona per sorpresa del seu equip, com va confessar el mateix Gillian després de la gala, atès que des de feia dies s'apuntava a un possible triomf de True Detective, el programa revelació de l'any.

Igual que Breaking Bad, Modern Family va tornar a coronar-se com la reina del seu gènere i va triomfar com a millor telecomèdia, un guardó que obté per cinquè any consecutiu amb el qual va igualar el rècord de la cèlebre Fraiser. A més, la sèrie que coprotagonitza l'actriu Sofia Vergara va aconse?guir els Emmy de comèdia de millor actor de repartiment (Ty Burrell) i millor direcció (Gail Mancuso). La colombiana va protagonitzar el moment més polèmic de la cerimònia en exercir de dona objecte, en una broma sobre l'escenari que no va fer gràcia a molts espectadors.

L'actriu es va encarregar de presentar el president de l'Acadèmia de la Televisió dels Estats Units, Bruce Rosenblum, a qui li corresponia fer el discurs institucional, tradicionalment seriós i avorrit. Vergara va pujar a un pedestal giratori en què va exhibir el seu voluptuós físic mentre Rosenblum es dirigia al públic en un segon pla amb comentaris com "no podem oblidar que el nostre èxit es basa a donar a l'espectador alguna cosa a veure".

D'altra banda, Sherlock: His Last Vow va obtenir dos premis d'interpretació en la categoria de telefilm o minisèrie, millor actor (Benedict Cumberbatch) i millor actor secundari (Martin Freeman), al qual va sumar el de millor guió de minisèrie o telefilm (Steven Moffat), encara que se li va escapar la corona de millor pel·lícula per a la petita pantalla, que va ser per The Normal Heart. Fargo, per la seva banda, va ser nomenada millor minisèrie de la any.