El mateix dia en què el Govern va assignar a RTVE el pressupost per a l'any vinent, 281,4 milions d'euros, el sindicat Comissions Obreres va convocar una jornada d'aturades per assegurar un finançament estable per a la Corporació que permeti garantir l'ocupació i la prestació del servei públic.

El descontentament de la plantilla s'ha fet més evident en aquests últims dies, especialment des de la dimissió de González Echenique. Els treballadors temen que en un futur no gaire llunyà, s'acabi aplicant un ERO que afecti bona part de la plantilla. En la jornada d'ahir, els treballadors van aconseguir paralitzar l'emissió de La Mañana de La 1 que presenta Mariló Montero, a les 12.00 h, quan el programa es trobava a la meitat de la seva emissió. En el seu lloc es va emetre una reposició de l'espai Españoles en el mundo amb un rètol que indicava: "La programació habitual està sent alterada a causa de les aturades convocades per CCOO en defensa d'un pla de futur que garanteixi l'estructura i un finançament suficient i estable".

També el Canal 24 horas va veure alterada la seva programació habitual en diversos moments del dia. Els sindicats tenen previst seguir amb movilitzacions si no s'assegura la viabilitat de la corporació.