L'espai La Sexta Noche compleix avui els cent programes d'anàlisi de l'actualitat setmanal en l'àmbit polític, econòmic i social, apropant-se cada dissabte als temes que preocupen al carrer i havent aconseguit que gairebé el 90% dels espanyols l'hagi vist en algun moment des de la seva estrena. "El balanç és molt positiu" i "per on ens porti la actualitat per allà seguirem anant", va assegurar ahir a Efe Juan Ramón González, director d'aquest programa, que dura cinc hores i que s'emet en horari de màxima audiència a La Sexta.

González va recordar que, a priori semblava un programa "complicat" per tenir un contingut "cent per cent polític i econòmic", però que l'evolució de l'audiència "ha estat sempre ascendent". Es tracta de la primera opció informativa de la nit de dissabte, que només es veu superada pel cinema d'Antena 3, segons va informar en una nota la cadena. El programa supera en el que va de temporada en 1,3 punts al seu principal contrincant, Un tiempo nuevo de Telecinco, i ha batut les seves millors marques històriques des de l'estrena de l'esmentat programa de la competència. González va explicar que La Sexta Noche va augmentar fins i tot la seva audiència quan es va posar en marxa el programa que presenta Sandra Barneda, i que només van ser superats quan el format de Telecinco va portar com a convidat a Francisco Nicolás Gómez Iglesias, conegut com el petit Nicolás.

Presentat per Iñaki López i Andrea Ropero des de les 21.30 hores, La Sexta Noche inclourà algun fitxatge en els nous programes -va avançar González-, com els recentment incorporats Javier Sardá i Hilario Pino. Avui, quan es compleixen els cent programes, visitarà el plató El Gran Wyoming i, com fa en el seu últim llibre, repassarà l'actualitat política i social; també hi serà el coordinador federal d'Izquierda Unida Cayo Lara i el presentador Jordi Évole.