L'actriu Ana Duato s'endinsarà a la capital d'Espanya a la recerca dels millors plats de Madrid en l'últim programa de la quarta temporada d'Un país para comérselo, que s'emetrà demà a la una menys deu minuts de la matinada, després del primer programa de MasterChef Junior 2. En aquesta última entrega del programa culinari, Duato recorrerà diferents barris de la ciutat on trobarà tapes fetes a base de llaunes, cua de bou o fins i tot gastronomia africana.

Però no ho farà sola. Amb el jugador de golf Miguel Ángel Jiménez compartirà unes tapes molt originals preparades pel cuiner Sa?cha Hormaechea. Més tard, ja a la nit, acudirà al flamenc Corral de la Moreria, on es reunirà amb el cantant José Mercé, un coneixedor innat de la gastronomia madrilenya. I després de tota la nit de festa, farà una mirada al futur per veure com serà la gastronomia de Madrid. Anirà sobre rodes, serà mòbil i sobretot, serà col·laborativa i igual de saborosa, com la que fa el xef Cesar Martín. A més, el cuiner Abraham García, considerat com un dels padrins de la fusió a la cuina, acompanyarà Ana Duato pel barri de Lavapiés per endinsar-se al món de la gastronomia africana.