El rodatge a Alemanya de la cinquena temporada de la sèrie nord-americana Homeland, que gira al voltant de l'agent de la CIA Carrie Mathison, interpretada per Claire Danes, començarà el pròxim mes de juny als estudis Babelsberg, prop de la capital alemanya. "Rodarem a l'estudi, però també ho farem enmig de Berlín", majoritàriament en escenaris reals, va declarar ahir Eike Wolf, portaveu de Babelsberg.

En aquesta cinquena entrega de la ficció, en què la trama se centrarà en el Bundesnachrichtendienst (BND), els serveis d'intel·ligència alemanys, l'agent Mathison es trasllada de la capital afganesa, Kabul, a Berlín. Homeland, que comptarà a partir d'aquesta nova temporada amb la productora executiva dels estudis Babelsberg, es converteix així en la primera sèrie nord-americana a gravar una temporada íntegra a Alemanya. Segons van informar els estudis de gravació, un equip de la productora Fox 21 es troba ja des de fa uns dies a la ciutat de Potsdam, on es troben els estudis, immers en els preparatius del rodatge.

Homeland segueix els passos d'altres ficcions nord-americanes, com Juego de Tronos, que s'han fixat en els escenaris del continent europeu per rodar la seves produccions.