Si fa unes setmanes saltava la notícia sobre el seu retorn, ara ja hi ha una data exacta. Els agents Mulder i Scully arribaran, amb una renovada temporada d'Expediente X, el proper 24 de gener de 2016. La ficció sobre fenòmens extraterrestres més famosa de la televisió torna a Fox després de tretze anys. En aquestes noves entregues, els agents de l'FBI tornaran a resoldre nous casos paranormals, seguint els seus mètodes habituals. Segons informava ahir el portal Formula TV, el creador de la ficció, Chris Carter, ha escrit el primer episodi.

La nova Expediente X només tindrà sis episodis, tot i que no es descarta que arribin més entregues en un futur, per narrar històries completament noves i independents, i que comptaran amb la presència dels seus dos protagonistes originals, David Duchovny i Gillian Anderson com els agents Muller i Scully. També Mitch Pileggi va confirmar el passat mes d'abril que tornarà a posar-se en el paper de Walter Skinner, el superior dels agents de l'FBI.

Estrenada el setembre de 1993, Expediente X va ser un dels fenòmens més detacats de la ficció en la dècada dels 90. L'últim episodi de la sèrie es va emetre el maig de 2002.