RTVE estarà present al VII FesTVal de Vitòria, que comença avui, en el qual va presentar les seves principals novetats de programació per a la temporada. Així mateix, al llarg de la setmana, la corporació pública estrenarà el primer capítol de les dues noves sèries de La 1 per a aquesta tardor, Carlos, Rey Emperador i Olmos y Robles. També passaran per la cita indispensable de la televisió nacional un any més els principals protagonistes d'Águila Roja, així com el jurat i la presentadora de Masterchef Junior. Els germans Torres presentaran el seu nou projecte per a La 1, Torres en la cocina i Bertín Osborne, el programa d'entrevistes En la tuya o en la mía.

Avui dimarts serà el torn de Carlos, Rey Emperador, la gran aposta de ficció històrica de La 1 per a aquesta temporada. Els seus principals protagonistes presentaran la sèrie a la premsa a la tarda i a les 22.00 hores es preestrenarà en exclusiva al Teatre Principal el primer capítol d'aquesta acurada producció històrica protagonitzada per Álvaro Cervantes i Blanca Suárez. També avui, els mitjans coneixeran els detalls de En la tuya y en la mía, el nou programa d'entrevistes de Bertín Osborne per La 1 i que s'inspira en el Viajando con Chester de Cuatro i El Convidat de Tv3.

Per demà, els germans Torres donaran a conèixer a la premsa especialitzada els ingredients de Torres en la cocina, el nou espai gastronòmic de La 1 per a aquesta temporada. També demà desembarcaran a la ciutat basca David Janer, Francis Lorenzo i Miryam Gallego, per presentar els nous episodis d'Águila Roja.

Per la seva banda, Jordi Cruz, Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Eva González, presentaran dijous Masterchef Junior, que en?guany arriba a la seva tercera edició, en una trobada i en un taller amb nens. El mateix dia a la tarda, Rubén Cortada i Pepe Viyuela presentaran la nova comèdia Olmos y Robles.