Des que es va fer públic el fitxatge de la cantant i actriu Lady Gaga per a la nova temporada de la sèrie de terror de FX, American Horror Story: Hotel, molts dels fans de la sèrie i de la cantant compten les hores per veure Lady Gaga en la seva faceta televisiva. L'hotel on passaran els fets de la nova temporada es troba ubicat a Downtown, Los Angeles, i Lady Gaga interpretarà la Comtessa, un personatge bisexual que mantindrà relacions amb gairebé tots els inquilins d'aquest establiment: Matt Bomer, Finn Wittrock, Cheyenne Jackson i Angela Bassett, entre altres.

De moment, el rodatge està en marxa i de nou ha estat enxampada en plena gravació a les platges de Santa Mònica. La diva del pop va lluir una túnica negra amb dracs estampats en vermell al més pur estil oriental.

Sang i contingut sexual

Lady Gaga (la Comtessa) i Matt Bomer (Donovan), estrelles de la nova entrega de la sèrie, protagonitzaran una orgia al costat de dos actors més la identitat dels quals no s'ha donat a conèixer. La trobada sexual començarà de la manera habitual i anirà pujant a poc a poc el to fins a esdevenir un festival de sang i fetge.